• Pregleda: 3678

Delimo 7x2 ulaznice za Festival evropskog filma Palić (2012)

Tokom 19. Festivala evropskog filma Palić koji se održava od 14.-20. Jula biće prikazano više od 80 filmova u okviru 9 filmskih selekcija. Sajt Subotica.com i Otvoreni univerzitet poklanjaju 7*2 karte za projekcije na ovogodišnjem Festivalu.
Delimo 7x2 ulaznice za Festival evropskog filma Palić (2012)

Četrnaest evropskih filmova nadmetaće se u glavnom takmičarskom programu 19. Festivala evropskog filma Palić za nagrade: Palićki toranj - za najbolju režiju, Zlatni toranj - za najbolji film i Specijalnu nagradu žirija.

Tokom 7 festivalskih dana, filmofili će moći da uživaju u kinematografijama cele Evrope.

Posetioce ove godine u takmičarskom programu očekuje pet filmova prikazanih na Festivalu u Kanu kao i bogat prateći program od kojih su poznate tradicionalne žurke uz obalu jezera.

Delimo 7x2 ulaznice

U saradnji sa našim partnerom, Otvorenim univerzitetom iz Subotice, koji organizuje Festival evropskog filma na Paliću, obezbedili smo našim posetiocima 7 puta po dve ulaznice za projekcije tokom trajanja takmičarskog dela Festivala. Najbržih sedmoro posetilaca koji se jave na e-mail i odgovore tačno na 3 pitanja koja ćemo postaviti u nastavku - biće dobitnici po dve karte.

Pitanja za nagradnu igru su:

1. Kako se zove nagrada koja se dodeljuje za najbolju režiju na palićkom Festivalu?
2. Koliko filmskih selekcija (grupa) čine ovogodišnji program?
3. Ko će dobiti ovogodišnju nagradu "Aleksandar Lifka" za doprinos evropskoj kinematografiji?

Vaše odgovore, zajedno sa imenom i prezimenom pošaljite na a tokom dana ćemo proglasiti pobednike. Srećno svima!

13:20h - NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA

Za kratko vreme javilo nam se preko 50 posetilaca ali nažalost možemo da nagradimo samo 7 dobitnika a to su oni najbrži koji su tačno odgovorili na sva tri pitanja. Hvala svima na učestvovanju, pobednike ćemo uskoro kontaktirati putem mejla.

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.