Komentara: 1
Pregleda: 7963

"Delfini" na pripremama u Subotici

17.07.2012. u 17:32h
Vaterpolo reprezentacija Srbije nalazi se na mini pripremama u Subotici. Do početka Olimpijskih igara ostalo je nešto manje od 10 dana. Srpski “delfini” boraviće u Subotici tri dana, a zadnjeg dana ugostiće svetskog prvaka reprezentaciju Italije sa kojom će odraditi dva treninga i odigrati kontrolu utakmicu koja će biti zatvorena za javnost.
"Delfini" na pripremama u Subotici

Nakon Subotice srpski vaterpolisti odlaze za Beograd nakon čega lete za Atinu gde će odraditi četiri treninga sa Grčkom reprezentacijiom i odigrati jednu zvaničnu utakmicu.U Beograd se vraćaju u subotu, a nakon tri dana tačnije u utorak 27 jula zajedno sa ostalim našim sportistima kreću put Londona.

Za sada selektor naše reprezentacije Dejan Udovičić posle dužeg vremena nema problema sa povredama igrača.Udovičić se zahvalio na toplom dočeku i lepim rečima i još jednom izrazio zadovoljstvo što je i Subotica dobila jedan ovakav objekat sa obećanjem da će naša reprezentacija u budućnosti više koristiti potencijale zatvorenog bazena na Prozivci.

Gradonačelink Subotice Modest Dulić pozdravio je srpske vaterpoliste i poželeo im dobrodošlicu u naš grad sa nadom da će mir koji pruža Subotica i novoizgrađeni bazen na prozivci doprineti osvajanju još jedne Olimpijske medalje.Reprezentacija Srbije nalazi se u grupi sa Velikom Britanijom, Mađarskom, Crnom Gorom, Rumunijom I reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država.

Prvu utakmicu naša reprezentacija odigraće 29 jula protiv naših severnih suseda, reprezentacije Mađarske.

"Delfini" na pripremama u Subotici

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7963
Povezane teme

bazen prozivka

vaterpolo reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.