Komentara: 0
Pregleda: 3298

Deda Mraz posetio decu iz Kolevke

25.12.2014. u 16:19h
Izvor: Subotica.com
Mališani koji su zbrinuti u Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ družili su se danas sa Deda Mrazom, koji im je, pored puno smeha i pesme, doneo i poklone u okviru humanitarne akcije „Želja za osmeh“. Akciju sprovodi kompanija Jasmil u saradnji sa bolnicama i ustanovama socijalne zaštite u Subotici, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Nišu.
Deda Mraz posetio decu iz Kolevke

Deda Mraz i vilenjaci decu su obradovali svojim prisustvom i priredili im nezaboravan doživljaj. Tokom druženja sa štićenicima Doma, Deda Mraz ih je zabavljao interesantnim igrama, pesmicama i ostalim zabavnim sadržajima. Mališani su dočekali novogodišnje paketiće sa oduševljenjem i nasmejanih lica.

Humanitarna akcija „Želja za osmeh“ je, osim u Subotici, organizovana u još pet gradova Srbije, sa ciljem da se deci koja se tokom praznika nalaze u ustanovama i bolnicama vrati osmeh na lice i da im se omogući da u sledeću godinu zakorače srećniji i veseliji. Tokom 10 dana trajanja akcije, posetioci Extreme Intimo maloprodajnih objekata imali su priliku da, na specijalno dizajniranim čestitkama, upute svoje novogodišnje želje mališanima u ustanovama iz svog grada.

Kompanija Jasmil je tokom ove godine pokrenula niz društveno-odgovornih akcija kako bi ukazala na značaj i potrebu aktivnog učestvovanja u rešavanju problema sa kojima se suočavaju deca i mladi naše zajednice. Prilikom akcije „Zajedno krojimo sreću“, kompanija je donirala poklon pakete za najmlađe u nekoliko bolnica i na taj način im ulepšala Svetski dan porodice. Na jesen je akcijom „Šnajderi po meri“ kompanija organizovala obuku šivenja za decu sa slušnim i smetnjama u razvoju i omogućila im osposobljavan je za samostalno obavljanje krojačkog zanata.

Deda Mraz posetio decu iz Kolevke

Deda Mraz posetio decu iz Kolevke

Deda Mraz posetio decu iz Kolevke

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3298
Povezane teme

kolevka

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

humanitarna akcija kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.