Komentara: 0
Pregleda: 1539
Foto

Dečje igre su inkluzija na delu

04.12.2023. u 11:21h
Izvor: Subotica.com
Pomalo zaboravljene igra – školica, „laste prolaste“, lastiš, „ledeni čika“, veverice, kojih su se danas igrali đaci OISŠ „Dr Svetomir Bojanin“ i OŠ „Ivan Goran Kovačić“ obrisale su razlike među najmlađima i da su u igri svi jednaki.
Dečje igre su inkluzija na delu

Edukativna radionica „Hajde da se igramo“ održana je povodom Svetskog dana osoba sa invaliditetom, sa ciljem da se kod dece probudi osećaj zajedništva i da se pokaže kako inkluzija izgleda na delu.

Dečje igre su inkluzija na delu- Igra je nešto što je zajedničko za svu decu, njome se ruše sve barijere i predrasude i kroz nju se stvaraju nova prijateljstva. A to jeste inkluzija, ona spaja decu, dopušta im da se školuju zajedno, druže, to smo hteli danas da pokažemo. Naravno inkluzija je svaki dan i jako je važno podstaći zajedničko funkcionisanje svih učenika, kroz ovakve aktivnosti to i naglašavamo – objašnjava logoped Marina Matić. – Učenici  obe škole su sa oduševljenjem prihvatili  učešće u radionicama, pomažu jedni drugima, daju podršku. To je inkluzija na delu.

Osnovnu i srednju školu "Dr Svetomir Bojanin" danas pohađa 190 učenika. Osim osnovnog i srednjoškolskog obrazovanja, u ustanovi postoji i predškolsko.

Dečje igre su inkluzija na delu

Izvor: Subotica.com
Inkluzivna radionica "Hajde da se igramo" Inkluzivna radionica "Hajde da se igramo" Inkluzivna radionica "Hajde da se igramo" Inkluzivna radionica "Hajde da se igramo" Inkluzivna radionica "Hajde da se igramo" Inkluzivna radionica "Hajde da se igramo" Inkluzivna radionica "Hajde da se igramo" Inkluzivna radionica "Hajde da se igramo"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 meseci i 7 časova
Komentara: 0
Pregleda: 1539
Povezane teme

inkluzivna nastava

inkluzivne radionice

oisš dr svetomir bojanin

inkluzivno obrazovanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.