Komentara: 0
Pregleda: 1531

Dečja predstava "Teatru s ljubavlju" za vikend

13.05.2021. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Najbolja predstava za decu na nedavno održanom 70. Festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine, čiju režiju potpisuju Bonjo Lungov i Konstantin Karakostov, održaće se za vikend u Dečjem pozorištu.
Dečja predstava "Teatru s ljubavlju" za vikend

Predstava Dečjeg pozorišta "Teatru s ljubavlju" je odraz ljubavi prema pozorištu lutak, u kojoj obojica autora i režisera izražavaju zahvalnost glumcima i njihovoj posvećenosti sceni i pozorištu.

Ovo je predstava u kojoj, nalik na kaleidoskop, različite vrste lutaka oživljavaju kroz muziku, ples i veštu animaciju glumaca. Predstava uz koju će publika odlutati izvan granica beskrajnog mora snova, odlutati sa pozorištem lutaka.

Predstava je namenjena za decu uzrasta 5 i više godina, a igraće se u subotu, 15. maja, na srpskom jeziku, dok će u nedelju, 16. maja, biti izvedena na mađarskom jeziku. Predstava će oba dana početi u 11 časova.

Kako je broj gledalaca ograničen u skladu s važećim epidemiološkim merama, iz Dečjeg pozorišta pozivaju zainteresovane da svoje ulaznice rezervišu na vreme, radnim danima do 15 časova putem telefona 024/555-715 ili 0631077743.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1531
Povezane teme

dečje pozorište

pozorišna predstava

predstava za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.