Komentara: 1
Pregleda: 2713

Dečja olimpijada u Subotici

15.06.2012. u 10:55h
Izvor: SuMedija
Sportska manifestacija „Dečja olimpijada” održana u četvrtak u centru grada okupila je veliki broj dece koja su se družila i nadmetala u šest sportova.
Dečja olimpijada u Subotici

Manifestacija je organizovana u 18 gradova Srbije, povodom 100 godina olimpijskog sporta u našoj zemlji sa motom „Budi drug, navijaj i igraj fer”.

U takmičarskom delu učestvovali su učenici šestih razreda iz subotičkih osnovnih škola. Za pobednike su obezbeđene nagrade, olimpijske majice, medalje i sladoled koje je pripremio sponzor olimpijskog tima Srbije kompanija „Frikom”. Pobednici iz svakog grada će se plasirati na završnu manifestaciju koja će biti održana početkom avgusta u Beogradu.

- Grad Subotica i resor za omladinu i sport su sa zadovoljstvom podržali ovu manifestaciju. Posebno mi je drago što će se ovde takmičiti učenici šestih razreda i što je ovaj događaj namenjen baš njima. Mislim da će ovo biti lepa prilika da se deca zabave i druže - istakao je Nemanja Simović, član gradskog Veća zadužen za sport, omladinu i turizam.

Dečja olimpijada u Subotici

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2713
Povezane teme

dečija olimpijada

dečije igre

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.