Komentara: 0
Pregleda: 1832

Dečije pozorišite i pored adatapcije vredno radi!

27.03.2009. u 09:13h
Izvor: RTV Yueco
<p>Dečije pozori&scaron;ite i pored adatapcije vredno radi i priprema predstave za najmlađe. Glumci na mađarskom jeziku ovih dana predstaviće se sa dve premijere. U nedelju 29.marta izve&scaron;će predstavu Svevideća princeza. Predstavu je režirala Kata Čato iz Mađarske.Priča govori o problemu histeričnog deteta.</p>
Dečije pozorišite i pored adatapcije vredno radi!

Pozivaju se mališani uzrasta od dve godine da dođu i uživaju u predstavi u kojoj ima puno ljubavi.Predstava će biti izvedena u pozorištu Kostolanji Deže sa početkom u 18 časova. Što se tiče druge predstave u pitanju je Trnova Ružica. Ova priča, odnosno predstava biće izvođena u subotičkim obdaništima. Premijera je zakazana za treći april,ali se još nezna u kom vrtiću.

Na današnjoj konferenciji za novinare bilo je reči i o samoj adaptaciji.

I ako uslova nema glumci su željni za rad,što dokazuje još jedna premijera koja će biti krajem aprila na srpskom jeziku.To nije sve jer Dečije pozorište učestvuje na festivalima u Beogradu i Zrenjaninu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1832
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.