Komentara: 2
Pregleda: 2606
Foto

Deca uz bake i mame pravila ekološke igračke

08.10.2021. u 17:26h
Izvor: Subotica.com
Da svaka generacija može nešto da nauči od druge, bilo mlađe ili starije, pokazali su danas đaci OŠ "Matko Vuković" koji su sa svojim bakama i mama pravili ekološke igračke. 
Deca uz bake i mame pravila ekološke igračke

Kako smo se i sami uverili, deca su imala sjajne ideje koje su odrasli realizovali koncem, iglom, vunicom, papirom. Tako su nastala prava mala remek dela, lutkice, pinjate...

- Unuka Nataša kaže šta želi, kako je zamislila lutku, a ja onda vunicom i koncem to pokušam da napravim. Pletemo pletenice od konca, što će biti kika i frizura za lutku. Dobro nam ide - ponosno je kazala baka Anđa Benković. - Volimo ovakve susrete, svi se lepo družimo. Redovnim danima dete ima dosta obaveza, plivanje i učenje, te retko ovako sednemo i zajedno nešto pravimo.

Deca uz bake i mame pravila ekološke igračkeUpravo je to i bila ideja radionice "Mostovi među generacijama", koju je povodom Dečje nedelje organizovala OŠ "Matko Vuković".

- Želeli smo da pružimo jedan drugačiji vid druženja, zajednički rad za koji možda tokom radnog dana nema vremena. Na ovaj način se neguju različite veštine, bez obzira na ocene, a koje će im svakako koristiti tokom života. Pravo je zadovoljstvo kada vidimo kako svi zajedno stvaraju i uče jedni od drugih - istakla je Mirjana Stevanović, direktorka OŠ "Matko Vuković".

Deca uz bake i mame pravila ekološke igračke

Izvor: Subotica.com
Radionica "Mostovi među generacijama" u sklopu Dečje nedelje Radionica "Mostovi među generacijama" u sklopu Dečje nedelje Radionica "Mostovi među generacijama" u sklopu Dečje nedelje Radionica "Mostovi među generacijama" u sklopu Dečje nedelje Radionica "Mostovi među generacijama" u sklopu Dečje nedelje Radionica "Mostovi među generacijama" u sklopu Dečje nedelje Radionica "Mostovi među generacijama" u sklopu Dečje nedelje Radionica "Mostovi među generacijama" u sklopu Dečje nedelje
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2606
Povezane teme

Mirjana Stevanović

OŠ Matko Vuković

dečja nedelja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.