Komentara: 1
Pregleda: 1789

Deca iz Kolevke učestvovala na međunarodnom filmskom festivalu u Novom Sadu

28.09.2015. u 14:58h
Izvor: Subotica.com
Korisnici Dnevnog boravka za odrasla lica pri Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka" Subotica otvorili su ovogodišnji 13. Međunarodni filmski festival "Uhvati film - Uhvati sa mnom ovaj dan" koji se održavao od 21. do 27. septembra u Novom Sadu.
Deca iz Kolevke učestvovala na međunarodnom filmskom festivalu u Novom Sadu

Čast da svečano otvore Festival imali su korisnici Dnevnog boravka pri Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka" Subotica izložbom radova, muzičkom i folklornom tačkom.

U Atrijumu novosadskog Kulturnog centra postavljena je izložba slika Borisa Hrnjaka koju su tokom trajanja Festivala mogli videti brojni učesnici i gosti, dok su na svečanom otvaranju nastupili Sonja Poljaković i Ivan Đelmiš sa pesmama „Kosovski božuri“ i „Tamburaši tiho svirajte“, Tanja Molnar je odrecitovala pesmu „O proleću“ Miroslava Antića, a folklornu numeru pod nazivom „Kalendari“ odigrali su Anica Ziđarev, Mirjana Gvozdenović, Kristina Cvijan, Tanja Molnar, Ivan Đelmiš, Ervin Der, Peter Feher i Boro Matković.

Boris Hrnjak je osoba obolela od Daunovog sindroma, ali to ga ne sprečava da iskaže svoje izuzetne slikarske radove, a to je potvrdio i sa nizom izložbi koje ima iza sebe.

Subotičani će sve ovo imati priliku da vide 5. novembra kada se Filmski karavan seli u bioskop "Eurocinema" na Otvorenom Univerzitetu. Više detalja početkom novembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1789
Povezane teme

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.