Komentara: 0
Pregleda: 1613
Foto

Darovane bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta

15.06.2022. u 16:55h
Izvor: Subotica.com
Darovane bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta

Crveni krst Subotice darovao je bebe rođene od 8. do 15.maja u Nedelji Crvenog krsta. U tom periodu rođena je 21 beba – osam dečaka i 13 devojčica, čiji su roditelji danas dobili prigodne poklone.

- Podsećamo, tri  bebe rođene 8. maja, na Svetski dan Crvenog krsta, darovane su još u Opštoj bolnici, dok je za ostalih 18 danas upriličeno uručivanje bebi paketa, koji je obezbedio Crveni krst Srbije, dok je  pakete higijene, neophodne za prve dane, pripremio Crveni krst Vojvodine. Ovo je 30. put da organizujemo ovakvu akciju i nadamo se da će deca jednog dana doći na naša vrata i postati naši volonteri i davaoci krvi – ističe Nevena Lukić, koordinatorka aktivnosti u Crvenom krstu Subotice.

Darovane bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta

Među sugrađanima koji su pre nešto više od mesec dana postali roditelji  je i Nebojša Tumbas, otac male Teodore, rođene 10.maja.

- Drago nam je da se neko setio nas roditelja. Postali smo roditelji prvi put, snalazimo se, to su slatke muke, a svaka pomoć je dobrodošla – priča novopečeni tata ponosno držeći svoju mezimicu.

Darovane bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta

Izvor: Subotica.com
Darivanje beba rođenih u Nedelji Crvenog krsta Darivanje beba rođenih u Nedelji Crvenog krsta Darivanje beba rođenih u Nedelji Crvenog krsta Darivanje beba rođenih u Nedelji Crvenog krsta Darivanje beba rođenih u Nedelji Crvenog krsta Darivanje beba rođenih u Nedelji Crvenog krsta Darivanje beba rođenih u Nedelji Crvenog krsta Darivanje beba rođenih u Nedelji Crvenog krsta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1613
Povezane teme

nedelja crvenog krsta

crveni krst subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.