Komentara: 11
Pregleda: 5712

Darko Sekulović novi šef stručnog štaba FK "Bačka 1901"

13.06.2017. u 15:54h
Izvor: Subotica.com
Darko Sekulović novi šef stručnog štaba FK "Bačka 1901"

Prvenstvo je nedavno završeno, ali u Fudbalskom klubu "Bačka 1901" ne sede skrštenih ruku već se pripremaju za narednu sezonu. Rukovodstvo subotičkog srpskoligaša za novog šefa stručnog štaba imenovalo je Darka Sekulovića, dosadašnjeg trenera omladinske ekipe Spartak Ždrepčeva krv.

- Sekulović je mlad i perspektivan stručnjak. Pratili smo njegov rad u Spartaku i stoga odlučili da ga angažujemo. Sklopili smo ugovor na godinu dana i verujemo da će svojim radom mnogo doprineti. Opredelili smo se za mlade igrače i to su uglavnom subotička deca, a većinu, novi šef struke dobro poznaje jer ih je trenirao u mlađim selekcijama. Pružićemo mu podršku da iskaže svoje znanje i doprinese da Bačka krene korak dalje i uđe u viši rang – kaže Milojko Vukadinović, sportski direktor FK "Bačka 1901".

Darko Sekulović novi šef stručnog štaba FK "Bačka 1901"

KUSTUDIĆ KOORDINATOR TRENERA - Bačka je u poslednje tri godine pod vođstvom Slobodana Kustudića na mestu šefa struke i njegovih saradnika postigla odlične rezultate i uvek bila u vrhu Srpske lige. Iako više neće biti na klupi subotičkog srpskoligaša, iskusni stručnjak ostaje u klubu, kao i njegovi saradnici. Kustudić će u buduće obavljati funkciju koordinatora trenera u nastarijem klubu.

Novoimenovani trener Bačke 1901 svestan je kakvi su zadaci i izazovi pred njim.

- Znam da dolazim u najstariji klub u državi, dobro organizovan, sa visokim ambicijama i svestan sam šta nas čeka. Dovoljno je kada pogledate infrastrukturu koja prati Bačku i da shvatite koliko je ozbiljan pristup svemu. Prateći Bačku u toku protekle polusezone zaključio sam da klub u ovom rangu takmičenja odskače u svemu u odnosu na ostale. Organizacija je odlična, utakmice uvek na visokom nivou i svi uslovi izuzetni. Dosta igrača poznajem, jer sam mnoge trenirao u Spartakovoj školi, pa neće biti potrebe za neko duže upoznavanje. Ambicije su nam se poklopile i očekujem da ova saradnja bude na kraju plodonosna – rekao je Darko Sekulović.

Sekulović je do sada radio kao trener u Sutjesci iz Bačkog Dobrog polja, u Vrbasu, Srbobranu, Borcu iz Šajkaša, Obiliću iz Zmajeva, Kulpinu, Mladosti iz Turije, Inđiji, Novom Pazaru i poslednje tri godine u Spartakovoj školi gde je vodio omladinsku ekipu.

Stručni štab još nije poznat, ali do početka priprema, koje je Sekulović najavio za 5. jul, i to će biti rešeno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 5712
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

milojko vukadinović

darko sekulović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.