Komentara: 39
Pregleda: 5839

Daniel Kovačić novi predsednik odbora Demokratske stranke u Subotici

14.03.2021. u 23:36h
Izvor: Subotica.com  / GrO Demokratska stranka (DS)
Na izborima za predsednika i članove subotičkog odbora Demokratske stranke, održanim u subotu, za prvog čoveka Odbora izabran je Daniel Kovačić.
Daniel Kovačić novi predsednik odbora Demokratske stranke u Subotici
Foto: Arhiva, 2015

Daniel Kovačić je rođen 1974. godine, po zanimanju je poljoprivrednik, po obrazovanju pravnik, oženjen, otac troje dece. Član DS je od 2003. godine, šesnaest godina je bio odbornik Skupštine Subotice, a u dva mandata poslanik Skupštine Vojvodine.

Kako se navodi u saopštenju GrO DS Subotica, novoizabrani predsednik i članovi biće posvećeni zastupanju interesa svih građana i izgradnji svesti o opštem dobru, kako bi Subotica postala stabilna i prosperitetna zajednica zadovoljnih ljudi.

- Politika Demokratske stranke jasno se razlikuje od ideja i prakse trenutne lokalne vlasti. Zalažemo se za jednaka prava za sve, borimo se protiv selektivne primene prava, nepravde, zloupotrebe i prekoračenja ovlašćenja, korupcije i kriminala, a jednako snažno se borimo za dostojanstven, bezbedan i srećan život svih građana Subotice, Vojvodine i Srbije - ističu u saopštenju.

Izvor: Subotica.com / GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 39
Pregleda: 5839
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

daniel kovačić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.