Komentara: 25
Pregleda: 8019
Foto

Dani ribe u centru grada

14.10.2021. u 13:15h
Izvor: RTV Yueco
Na platou iza spomenika Svetom trojstvu u centru grada do subote se održavaju Dani ribe. Ova manifestacija održava se po peti put, a kako organizatori objašnjavaju cilj je promocija konzumiranja ribe.
Dani ribe u centru grada

Sugrađani će do subote imati priliku da pazare ribu i da uživaju u ribljim specijalitetima. Osim ribe, organizatori su pozvali i izlagače rukotvorina, ali i voća, povrća i cveća.

Subotičani smatraju da je cena ribe visoka, ali da je zdrava, te se trude da se nađe na njihovom jelovniku minimum jednom mesečno.

- Nedeljno jedanput, kako dotekne, ali obično jedanput nedeljno jedem ribu. Baš sam juče jela - kaže jedna naša starija sugrađanka.

- Mesečno jednom jedem ribu, jedanom i dosta - dodaje jedan naš sugrađanin. 

- Kad god mogu i kad god vidim, bilo da sam na pijaci, kupujem. Volim i jedem jednom-dva puta mesečno. Sad kad vidim prženu, odmah uzimam i nemam brige kod kuće, jer to prska na sve strane i kuhinju udešava - nasmejano će naša sugrađanka.

Zbog loših vremenskih prilika danas je nešto slabija ponuda ribe i ribljih proizvoda, ali tokom dana se očekuje da i ovi izlozi budu otvoreni.

Izvor: RTV Yueco
Vašar suhomesnatih proizvoda, sira, kolača, meda, rakije... Vašar suhomesnatih proizvoda, sira, kolača, meda, rakije... Vašar suhomesnatih proizvoda, sira, kolača, meda, rakije... Vašar suhomesnatih proizvoda, sira, kolača, meda, rakije... Vašar suhomesnatih proizvoda, sira, kolača, meda, rakije... Vašar suhomesnatih proizvoda, sira, kolača, meda, rakije... Vašar suhomesnatih proizvoda, sira, kolača, meda, rakije... Vašar suhomesnatih proizvoda, sira, kolača, meda, rakije...
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 8019
Povezane teme

riba

dani ribe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.