Komentara: 0
Pregleda: 2934

Danas u 11 časova finale Palić open 2012 teniskog turnira

29.07.2012. u 11:27h
Izvor: SuMedija
U finalu singla NIS Palić Opena 2012, profesionalnog turnira za teniserke koji se deveti put održava u organizaciji TK Palić 1878, za nagradni fond od 10.000 dolara, igraće Doroteja Erić iz Srbije i Viktorija Kan iz Rusije. Finalni meč singla igra se u nedelju, 29. jula, od 11 sati, a ulaz za sve ljubitelje kvalitetnog tenisa je slobodan.
Danas u 11 časova finale Palić open 2012 teniskog turnira

Viktorija Kan se lako se plasirala u finale. Druga nositeljka je sa 6:0, 6:0, savladala Elenu Hristeu iz Rumunije. Hristea je dan ranije povredila zglob, pa je bilo teško očekivati da pruži veći otpor drugoj nositeljki.

Mnogo više vatre je bilo u drugom polufinalu u kome su se sastale Doroteja Erić i Dunja Šunkić. Posle velike borbe dve srpske teniserke, slavila je Erićeva sa 6:4, 6:4, iako je Šunkićeva bolje počela meč. Šunkićeva je povela sa 3:0, a Erićeva potom preokrenula, i iskoristila servis greške protivnice da napravi brejk i povede sa 5:4. U drugom setu su obe teniserke imale problema sa svojim servisom, viđeno je čak pet brejkova, a meč je, cini se, prelomljen u osmom gemu koga je, nakon maratona, dobila Erićeva.

Što se dubl konkurencije tiče, takmičenje je završeno u subotu, a titula ide u Slovačku. Nakon preokreta u duelu protiv Mađarica Čile Boršanji i Agneš Bukte, prvo mesto su osvojile Karin Morgošova i Lenka Tvarškova koje su slavile sa 5:7, 6:4, (10:8).

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2934
Povezane teme

palić open

teniski turnir

teniski klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.