• Pregleda: 3073

Danas počinje "Spartans 2013" - međunarodni turnir u hokeju na ledu

Za dane vikenda na gradskom klizalištu održavа se treći međunarodni tradicionalni turnir u hokeju na ledu "Spartans 2013" za selekcije U8 i U10.
Danas počinje "Spartans 2013" - međunarodni turnir u hokeju na ledu

Turnir počinje danas (subota) od 10 časova, a na njemu će učestvovati 13 ekipa, iz 7 klubova i 3 različite države: Tisza Volan (Segedin, Mađarska), Stari grad (Sarajevo, Bosna i Hercegovina), Crvena Zvezda, Partizan, NS Stars, Taš i Spartak.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje hokeja i sporta u Subotici da dođu i svojim prisustvom doprinesu popularizaciji hokeja na ledu, najbrže kolektivne igre na svetu.

Svečano otvaranje turnira zakazano je danas od 13 časova, kada je planirano da sva deca budu zajedno na ledu, i gde bi trebalo pobliže da bude predstavljena i najavljena ideja pokrivanja klizališta za sledeću sezonu.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Darko Šćepanović

povezane teme

3
Saban Odgovori
Uuu sve same hokejaske velesile. Fali neka ekipa iz Afrike.
pera Odgovori
E Sabane, stvarno si Saban.
Puna podrska za ovaj turnir i zelja da svaki drugi klub odnosno sport imaju ovakav turnir.
Copp Odgovori
Bio na stadionu, iynenadio me veliki broj dece na ledu, i publike na tribinama. Nasi si imali cak 2 sekcije i bili veoma borbeni. Yamerka, previse vode na ledu! Moye li neko da nam prenese kakve smo reyultate ostvarili, hvala..
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.