• Pregleda: 3196

Danas otvaranje ponuda za gradnju kolektora i fabrike vode

U Javnom komunalnom preduzeću "Vodovod i kanalizacija" danas će biti otvorene ponude pristigle u okviru javne nabavke za izvođenje radova na izgradnji kapitalnih objekata vodosnabdevanja i odvođenja otpadne vode.
Danas otvaranje ponuda za gradnju kolektora i fabrike vode

Gradiće se Kolektori II i VII, povezi magistralnih cevovoda i fabrika vode na "Vodozahvatu II", a ovaj do sada najveći komunalni poduhvat u Subotici finansiraće se kreditom Evropske banke za obnovu i razvoj.

Nakon izbora izvođača radova, koji će, kako se predviđa, uslediti u narednih mesec do mesec i po dana, izgradnja će ukoliko vremenski uslovi dozvole početi ove godine.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

12
kojot Odgovori
Опет почиње неко измуљавање?
kojot Odgovori
Опет неко измуљавање?
balfasz Odgovori
kad ce voda za pice na makovu, kad ce kanalizacija u ker?
Miki Odgovori
Da li se zna ko radi??? Neko mozda i zna?/?? A neko ne????
Always Ultra Odgovori
Koji put se to vec raspisuje i "pravi" u proteklih 30 godina ??
A jezero sve duze kako je davno umrlo !
wecker Odgovori
Tako se i predhodni kredit podigao za preciscavanje pa je rezultat ocigledan.
Dali ce biti potreban dici i 3 kredit za zatrpavanje kompletnog Palica ??
HOO-RUK Odgovori
Bice posla - stizu dolari.
Bisni Odgovori
Kakva je ovo vest? Kolektori xy sa kolektorima k569l.. sa magistralnim povezima.....Kao da mi radimo u Vodovodu, imamo ispred sebe projekte i znamo gde koji prolazi. Nemam pojma koliko ce da budu dugacki, da li ce kopati ulice zbog toga i koje ? Ova informacija ne znaci nista.
ferrari Odgovori
I ponovo ima razloga za poskupljenje vode...
ivana Odgovori
znam ja ko radi :)
ja Odgovori
To bi najznačajniji infrastrukturni korak lokalne samouprave u poslednjih nekoliko mandata, ali mandata coveka od 2008. do 2012. godine...Bravo, bravo, bravo, ali da se ne zaboravi kome cestitke treba i uputiti... Hvala bogu, pa imamo arhivu svih vesti.
http://www.subotica.rs/index/page/lg/sr/id/5713
za urednika Odgovori
Zasto i vi sami (urednici sajta) ne podsecate ljude na ovako znacajne dogadjaje? Dozvoljavate da se neki kite tudjim perijem, bzv...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.