• Pregleda: 3932

Dan Politehničke škole

Politehnička škola obeležila je danas 10 godina postojanja. Iako ova škola postoji mnogo duže, 2002. godine dobila je naziv Politehnička koji nosi i danas.
Dan Politehničke škole

Direktor škole Iso Planić rekao je da je ovo dobra prilika da se pohvale sa svojim rezultatima i da se podesete šta su sve radili tokom godine. Samo su prošle nedelje učestvovali na republičkom takmičenju u grafičkoj struci, u smotri građevinskih radova, na sajmu preduzetništva, kao i u mnogim drugim aktivnostima. Trenutno se spremaju za organizaciju 16. Republičkog takmičenja drvoprerađivačke struke, na kom su oni domaćini. Direktor Planić istako je i zahvalnost JP PTT Srbija na donaciji kombija koju je škola dobila, kao i porodici Lasla Bala, prvog direktora Tehničke škole u Subotici, na donaciji od oko 450 knjiga koje će od sada stajati u biblioteci škole.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
Bivsi skolarac Odgovori
Samo kad sam se iz nje izvukao! :D
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.