Komentara: 20
Pregleda: 2813

Dan čišćenja snega u Malom Bajmoku

06.02.2012. u 15:27h
Izvor: RTV Yueco
Dan čišćenja snega u Malom Bajmoku

Mesni odbor Demokratske stranke u Malom Bajmoku je pokrenuo akciju : "Dan čišćenja snega" ili „lopataUP“. Akciju su započeli čišćenjem snega u naselju. U saopštenju Mesnog odbora Demokratske stranke se navodi da svakog dana u 12 časova zborno mesto je ispred zgrade Mesne zajednice.

Demokrate iz malog Bajmoka su pozvale sugrađane da iskažu solidarnost i da se uključe koliko mogu, da pre svega očiste sneg ispred svoje kuće, a zatim da pomognu komšijama da srede prilaze do kuća i očiste trotoare. Svi koji žele mogu da prate kako se odvija akcija pomoću „Facebook“-a, na profilu Demokratske stranke Mesnog odbora Mali Bajmok.

Sve slike koje budu poslate od strane građana će biti objavljene. Svi gradjani mogu poslati slike a za onu koja bude imala najvise glasova sledi nagrada. Akciju se podržali i pripadnici više sportskih klubova i nevladinih organizacija sa teritorije Mesne zajednice „Mali Bajmok“, a za čistače su obezbeđene grickalice i peciva, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 20
Pregleda: 2813
Povezane teme

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.