Komentara: 2
Pregleda: 2659

"Da se deca raduju"

19.12.2013. u 00:36h
Izvor: Subotica.com
Večeras je u gimnaziji "Svetozar Marković" završen poslednji deo akcije "Da se deca raduju", a koji se sastojao od podele paketića deci iz socijalno ugroženih porodica.
"Da se deca raduju"

Rotaract Club Subotica je u sklopu ove akcije podelio paketiće deci za božićne i novogodišnje praznike. Sadržaj paketića, slatkiši, igračke, školski pribor, prikupljali su se u okviru akcije „Slatka žurka“. Ciljna grupa obuhvatala je decu u socijalno ugroženim porodicama, uzrasta od 3 do 7 godina.

Prilikom večerašnje podele paketića organizovana je i dvojezična pozorišna predstava, nakon koje su podeljeni paketići za decu.

Akcija je održana uz podršku Centra za socijalni rad i gimnazije "Svetozar Marković".

Izvor: Subotica.com
Rotaract akcija podele novogodišnjih paketića deci Rotaract akcija podele novogodišnjih paketića deci Rotaract akcija podele novogodišnjih paketića deci Rotaract akcija podele novogodišnjih paketića deci Rotaract akcija podele novogodišnjih paketića deci Rotaract akcija podele novogodišnjih paketića deci Rotaract akcija podele novogodišnjih paketića deci Rotaract akcija podele novogodišnjih paketića deci
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2659
Povezane teme

rotaract

rotaract klub

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.