Komentara: 3
Pregleda: 5683
Foto

Crvenom krstu Subotice donirano vozilo

31.05.2017. u 16:17h
Izvor: Subotica.com
Predstavnica Crvenog krsta Nemačke, Matilda Rihter uručila je danas ključeve kombi vozila sekretaru Gradske organizacije Crvenog krsta, dr Siniši Trajkoviću. Donirano vozilo biće korišćeno za distribuciju obroka migrantima u Prihvatnom centru.
Crvenom krstu Subotice donirano vozilo

Zahvalivši se na donaciji  sekretar Crvenog krsta, dr Siniša Trajković  je rekao da će   novo vozilo  olakšati pružanje pomoći migranatima u Prihvatnom centru, te da će dosadašnji kombi  Crvenog krsta Srbije biti korišćen samo u radu sa korisnicima Narodne kuhinje i zbrinjavanju migranata na graničnim prelazima.

- Prepoznali su naš rad i požrtvovanost u radu sa migrantima u poslednje dve godine i to je rezultiralo doniranjem ovog vozila. Trudićemo se da opravdamo očekivanja i CK Srbije i Nemačke i dokažemo im da je ovo vozilo u pravim rukama - kaže Trajković.

Predstavnica Crvenog krsta Nemačke, Matilda Rihter podsetila je da saradnja dve organizacije Crvenog krsta na različitim humanitarnim projektima datira od 90-tih godina.

Crvenom krstu Subotice donirano vozilo

- Ovaj projekat je počeo od 1. aprila i mi se nadamo da ćemo uspeti da nastavimo da pružamo podršku u pružanju pomoći migrantima i svim nedaćama koja je izazvala migranska kriza - kaže Matilda Rihter.

Donirano vozilo je deo ugovora, kojim se Crveni krst Nemačke obavezao da će  do 31. avgusta obezbediti sredstva za pripremu i distribuciju  hrane migrantima u Prihvatnom centru. Vrednost projekta je oko 200 hiljada evra.

Izvor: Subotica.com
Primopredaja donacije vozila Crvenom krstu Subotice Primopredaja donacije vozila Crvenom krstu Subotice Primopredaja donacije vozila Crvenom krstu Subotice Primopredaja donacije vozila Crvenom krstu Subotice Primopredaja donacije vozila Crvenom krstu Subotice Primopredaja donacije vozila Crvenom krstu Subotice Primopredaja donacije vozila Crvenom krstu Subotice Primopredaja donacije vozila Crvenom krstu Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5683
Povezane teme

crveni krst

donacija crvenom krstu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.