Komentara: 17
Pregleda: 3331

Član GV obišao Udruženje "Zajedno"

06.08.2014. u 16:20h
Izvor: RTV Yueco
Član gradskog veća zadužen za socijalna pitanja obišao je prostorije Udruženje “Zajedno” i upoznao se njihovim radom. Cilj i namera lokalne samouprave je da u obiđu udruženja koja su dobila novac na gradskog konkursu za podnete projekte kako bi se napravio plan i strategija delovanja na polju socijalne zaštite.
Član GV obišao Udruženje "Zajedno"

Udruženje “Zajedno” ima registrovanih 350 porodica koje imaju decu sa smetnjama. Cilj udruženja je da održe svojih devet programa koje realizuju. Od grada su dobili novac za projekat “Predah” u vrednosti od 370.000 dinara.

Predstavnici lokalne samouprave zadovoljni su radom Udruženja. U toku današnjeg dana detaljno su se upoznali sa radom pomenute organizacije, kao i sa problemima sa kojima se susreću u radu.

U narednom periodu predstavnici lokalne samouprave će da obiđu i druga udruženja i ustanove koje se bave socijalnom zaštitom kako bi se upoznali sa problemima na terenu.Cilj je da se uradi jedna sveobuhvatna gradska strategija socijane zaštite.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 3331
Povezane teme

milimir vujadinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.