Komentara: 27
Pregleda: 5566

Čišćenje snega ispred poslovnih i stambenih prostora

13.12.2012. u 16:11h
Izvor: RTV Yueco
Na osnovu gradske odluke o čišćenju snega sa javnih površina, vlasnici stambenih ili poslovnih objekata dužni su da očiste sneg ispred svojih ulaza.
Čišćenje snega ispred poslovnih i stambenih prostora

Ukoliko se ova odluka ne poštuje predviđene su novčane kazne, od 1000 do 3000 hiljade dinara za fizička i od 5 do 50 hiljada dinara za pravna lica. Ipak većina Subotičana poštuje ovu odluku, i za ovih 6 dana ispisano je svega desetak prekršajnih prijava.

Većina lokala u centru grada ispoštovala je gradsku odluku o obaveznom čišćenju snega, kako zbog obaveze, tako i zbog prohodnosti i lakšeg pristupa njihovom lokalu.

Vlasnici objekata imaju mogućnost da ispred lokalna pospu, industrijku so, pepeo, piljevinu ili pesak, odnosno da sa lopatom uklone sav sneg.

Za nekoliko dana ispisano je desetak prekršajnih prijava, kako za pravna, tako i za fizička lica, zbog nepoštovanja odluke.

Osim toga komunalna policija obeležava i objekte na čijim krovovima se nalazi velika količina snega, naneta jakim vetrom, koja preti da se obruši. Takva mesta, obeležavaju se žutom trakom, dok je vatrogasna ekipa zadužena za uklanjanje tih nanosa.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 27
Pregleda: 5566
Povezane teme

komunalna policija

čišćenje snega

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.