Komentara: 5
Pregleda: 2793

Četvrti humanitarni bazar za Olivera u subotu u hotelu „Galerija“

30.10.2020. u 13:28h
Izvor: Subotica.com
Četvrti humanitarni bazar za Olivera u subotu u hotelu „Galerija“

Naši sugrađani velikog srca sutra će organizovati četvrti Humanitarni bazar namenjen lečenju desetomesečnog Olivera Tot Gajodija. Bazar će se ovoga puta održati u Atriumu hotela „Galerija“ od 10 do 14.30 časova.

- I ovoga puta pripremili smo bogatu ponudu proizvoda, kolača, peciva, sokova, rukotovrina, knjiga i igračaka a kako i do sada, sav prilog od prodaje biće uplaćen na račun kako bi se što pre prikupila sredstva za Oliverovo lečenje – najavljuje Radmila Vidaković, jedna od organizatorki bazara. – Za razliku od prethodnih bazara, ovaj će biti održan u zatvorenom prostoru te unutra u jednom trenutku neće moći da bude više od 30 ljudi. Zbog svih nas apelujemo na posetioce da poštuju sve propisane mere.

Četvrti humanitarni bazar za Olivera u subotu u hotelu „Galerija“Za mališane je i ovoga puta pripremljen izuzetno zanimljiv program, koji će u 10 časova otvoriti predstava Dečjeg pozorišta „Čipkana priča“. Potom će u 11 časova biti okačena Helloween pinjata sa slatkišima a sat kasnije nastupiće plesna grupa „Boomax“. Veliki maskenbal počeće u 13 časova a najbolje maske dobiće vaučere za proslavu rođendana u igraonici, vaučer za porodičnu picu i paket iznenađenja.

Podsetimo, Oliver Pal Gajodi boluje od SMA oboljenja, odnosno genetske mišićne atrofije. Potrebna mu je genska terapija, koja košta ukupno 2,3 miliona evra. Do sada je kroz razne vidove donacija sakupljeno više od 300 hiljada evra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2793

Povezana vest

Povezane teme

oliver pal gajodi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.