Komentara: 0
Pregleda: 2573

Četiri medalje boksera Spartaka na prvenstvu Vojvodine

07.06.2017. u 12:20h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda, 3-4. juna, na prvenstvu Vojvodine u Somboru, bokseri Spartaka osvojili su tri zlatne i jednu srebrnu medalju.
Četiri medalje boksera Spartaka na prvenstvu Vojvodine

U hali "Mostonga" u Somboru je održano Pojedinačno prvenstvo Vojvodine na kojem je učestvovalo 111 takmičara i 23 kluba, među kojima su bili i bokseri iz subotičkog Spartaka.

U kategoriji pionira Vukašin Drača (45kg) je osvojio srebro, dok je Marko Pižurica (50kg) bio zlatan. Školarac Vuk Pižurica (56kg) je bio najbolji u svojoj konkurenciji. U seniorskom uzrastu Veljko Gligorić je još jednom pokazao svoj neosporan kvalitet i osvoji zlato u kategoriji do 64kg.

BK "Spartak" je u ukupnom plasmanu proglašen za najbolji u konkurenciji pionira.

Na ovom takmičenju učestvovao je veoma mali broj takmičara u odnosu na broj registrovanih takmičara u Vojvođanskom bokserskom Savezu koji imaju pravo nastupa, pa tako ni više boksera Spartaka nije imalo protivnike u svojim uzrasnim i težinskim kategorijama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2573
Povezane teme

boks

bokserski klub spartak

boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.