• Pregleda: 984

Celodnevne aktivnosti za decu sutra u apoteci kod Dispanzera

Povodom Međunarodnog dana deteta, Apoteka Subotica će sutra, 20. novembra, u apoteci Ogranak 3 organizovati celodnevne aktivnosti za decu.
Celodnevne aktivnosti za decu sutra u apoteci kod Dispanzera

Međunarodni dan deteta ustanovile su Ujedinjene Nacije 1954. godine, te se od tada obeležava svake godine 20. novembra. Na ovaj dan 1959. godine, Ujedinjene nacije su usvojile Deklaraciju o pravima deteta. Cilj obeležavanja 20. novembra je promocija dobrobiti i razumevanja za decu širom sveta.

Tim povodom, Apoteka Subotica organizuje aktivnosti u apoteci Ogranak 3 (Đure Đakovića 14, apoteka kod dečijeg dispanzera), u ponedeljak, u periodu od 7:30 do 19:30 časova.

- Sva deca koja tog dana budu posetila apoteku, dobiće zanimljive poklončiće koje su obezbedili naši partneri i sponzori, a koji će sigurno razveseliti naše mališane. U pitanju su baloni, vitaminski preparati, kreme za negu dečije kože renomiranih proizvođača, bojanke i još mnogo drugih poklončića, koji će biti na raspolaganju celog dana - kažu iz Apoteka Subotica.

Na ovaj način, Apoteka Subotica želi sutrašnji dan da učini manje stresnim i napornim svakom detetu koje bude došlo u apoteku i da mu ulepša posetu lekaru.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.