• Pregleda: 6655

Carinici na Horgošu sprečili krijumčarenje većeg broja preparata za potenciju

U saradnji sa policijom, carinici su tokom vikenda, na izlazu graničnog prelaza "Horgoš", u dva navrata sprečili krijumčarenje oko 2.000 tableta za potenciju.
Carinici na Horgošu sprečili krijumčarenje većeg broja preparata za potenciju

Najsvežiji prekršaj otkriven je juče, kada je na red za kontrolu stigao "mercedes benc" nemačkih registarskih oznaka, koji je iz Srbije ka Nemačkoj vozio državljanin Bosne i Hercegovine.

Kada su otvorili gepek, carinici su na mestu predviđenom za rezervnu gumu, u putnoj torbi koja se nalazila ispod ličnih stvari vozača, pronašli veću količinu gelova za potenciju "kamagra". Kod putnika je pronađeno gotovo 1.500 kesica tog oralnog gela od 100 miligrama.

Međutim, to nije bilo sve. Prilikom pregleda saobraćajnih isprava vozača, ustanovljeno je da se broj šasije u njima ne podudara sa brojem šasije na samom automobilu.

Protiv vozača su podignute krivične prijave zbog krijumčarenja sredstava za potenciju, ali i zbog falisfikovanja dokumenata, zbog čega je i automobil privremeno zadržan.

Dan pre toga, još jedan putnik je bez uspeha pokušao da pređe granicu sa neprijavljenim sredstvima za potenciju.

Kada je autobus švajcarskih registarskih oznaka, koji je saobraćao na relaciji Svilajnac – Bern (Švajcarska) stigao na red za kontrolu, svi putnici i vozač su carinicima rekli da nemaju ništa da prijave.

Ipak, tokom kontrole autobusa i putnika, u torbi 35-godišnjeg srpskog državljanina pronađena je veća količina tableta i gelova za potenciju "kamagra", "levitra" i "kobra". Radilo se o više od 200 gelova i oko 50 tableta od 100 mg "kamagre", skoro 30 tableta od 20 mg "levitre" i 15 tableta "kobra" od 120 miligrama.

Protiv putnika autobusa podignuta je krivična prijava.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
Deka Odgovori
Je l’ radi pos’o kamagra?
Draguljche Odgovori
Trebali su to propustiti u skladu sa sloganom: Dosta reči, nek zakmeči!
Uvek u pravu Odgovori
Sad će oni kojima su ta sredstva bila namenjena morati da pređu na med i orase ili na ručni rad.
C Odgovori
Zašto? Zaboravili ste da je bog Aleksandar Vučić rekao "jebite se Srbi"?
Pz Odgovori
E posle ovog bice zestoka noc kod carinika
Miki Odgovori
Sad za unistavanje robe ide svakom careniku da se nesto zaradi.Tako se zaplenjena roba kod nas unistava,ne baca se sigurno.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.