Komentara: 3
Pregleda: 5384

Budućnost Spartaka osvojila Carnex kup 2013

24.06.2013. u 16:09h
Izvor: FK "Spartak"
Selekcija Spartaka iz Subotice, dečaci rođeni 2002god. u finalu Carnex Kupa 2013 pobedila je Akademiju Bambi iz Zrenjanina rezultatom 3:0. Pored osvojenog prvog mesta, Spartak je pokupio I priznanja za najbolje pojedince u ovoj starosnoj kategoriji.
Budućnost Spartaka osvojila Carnex kup 2013

Titula za najboljeg čuvara mreže pripala je Marku  Rodiću, a za najboljeg igrača proglašen je kapiten  Marko Jenei. Priznanja im je uručio reprezentativac Dušan Tadić.

"Zadovoljan sam ovim uspehom, i što sam proglašen za najboljeg igrača. Bilo je mnogo ekipa od njih smo mi bili prvi" - izjavio je Jenei Marka

"Igrali smo u finalu Carnex Kupa protiv ŠF Bambi, imali smo mnogo više motiva jer smo prošle godine u finalu izgubili od njih. Zahvaljujem se ekipi na ovom uspehu, a pogotovo treneru." istakao je Uroš Kilibarda, strelca dva gola u finalu.

Trener Radojica Ristić bio je zadovoljan posle finalne utakmice: "Prvo bih želeo da se zahvalim deci na požrtvovanosti u ova tri dana pošto je stvarno bilo jako teško vreme i opšti uslovi. Tereni su bili dobri naravno, ali je bila veoma visoka temperatura i mogu da kažem da su oni odradili veliki posao kako za klub tako i za sebe. Biti prvi od tridesetišest ekipa po meni je veliki uspeh, i sam je uspeh učestvovati na ovakvom velikom turniru i nadam se sličnom uspehu i sledeće godina. Takođe bih želeo da čestitam deci na osvojenom prvom mestu i da je bilo potpuno zasluženo"

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5384
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.