• Pregleda: 6802

Brod u jezeru nema veze sa tenderom za izmuljavanje

Predstavnici lokalne samouprave demantovali su danas da je izmuljavanje Palićkog jezera počelo pre no što je izabran izvođač tog posla.
Brod u jezeru nema veze sa tenderom za izmuljavanje

Kako je rekla članica Gradskog veća Suzana Dulić, refuler, odnosno brod-bager koji se nalazi u jezeru, na osnovu prethodnih dogovora i po nalogu preduzeća Vode Vojvodine i Zavoda za javno zdravlje ispituje uticaj izmuljavanja na samo jezero i prikuplja podatke o samoj izvodljivosti posla i nema nikakve veze sa procesom izbora izvođača radova na ovom obimnom poslu.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

5
mija Odgovori
Jbt koliko ovi zi SNS lupetaju pa to je tvarno strasno,smesno i zalosno,ko ce da glasa za te *** cenzurisano ***
Darth Sidious Odgovori
@ mija - zamisli kakvi su to mozgovi, oni da nam kroje budućnost? Kad im pogledaš "vidjenije" članove smuči ti se kakvi su balvani, a zamislite kakvi su tek ostali? I sad zamislite da se oni dočepaju vlasti takvi neuki?
Član51406 Odgovori
http://www.subotica.info/eventview.php?event_id=41007

2012.04.23. 12.35. - Dopuna informacije

Bager je donet radi "test faze"da bi se proverio uticaj na životnu okolinu rad ovakvog uređaja pri vađenju mulja sa dna jezera. Kasnije video prilog sa mr Suzanom Dulić vezano za ovu temu..

Допуна информације,"тест фаза"... брухахахахаха...
cika crny Odgovori
A šta ce biti ako naidju na bombu da ne dodje do ekološke katastrofe ja samo pitam?Pogledajte film pa ćete povezati o čemu pričam!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LTbWNZJkw4w&feature=related
Sukob DS i SNS Odgovori
Hehe, kakva su ovo predizborno politička prepucavanja, pa strašno...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.