• Pregleda: 2463

Brigita Lukač zauzela prvo mesto na Prvenstvu Srbije u dizanju tegova

U nedelju u Beogradu održano je pojedinačno prvenstvo Srbije za seniorke i veteranke, kao i 2. kolo lige za žene na kojem je uspešan nastup imala takmičarka Kluba dizača tegova "Spartak".
Brigita Lukač zauzela prvo mesto na Prvenstvu Srbije u dizanju tegova

Takmičarka Spartaka Brigita Lukač je nastupala u kategoriji do 58kg i sa podignutih 60kg u trzaju i 73kg u izbačaju i sa biatlonom od 133kg osvojila je prvo mesto. Bilo je to neizvesno takmičenje i odlična borba za prvo mesto između Brigite Lukač i Jovane Stajić (KDT Banjica, Beograd).

U konačnom plasmanu iza Brigite našle su se Jovana Stajić (55kg, 70kg / biatlon: 125kg i kao trećeplasirana Anja Kovač iz KDT "8. mart" (43kg, 50kg / biatlon: 93kg).

Naredno međunarodno takmičenje na kojem će KDT Spartak imati predstavnika je Svetsko prvenstvo za juniore koje se održava o Poljskoj grad od 6 do 13. juna, a na kojem će pod stručnim nadzorom nacionanog trenera i trenera KDT "Spartak" Stipanom Vertom nastupiti Tamaš Kajdoči.

Juniorski reprezentativac iz redova Spartaka nastupiće u petak (13. jun), a prenos iz arene u Vroclovu možete pratiti preko sajta međunarodne federacije u dizanju tegova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
sand Odgovori
Svaka čast
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.