Komentara: 1
Pregleda: 2869

Brigita Lukač zauzela prvo mesto na Prvenstvu Srbije u dizanju tegova

10.06.2015. u 08:58h
Izvor: Subotica.com
U nedelju u Beogradu održano je pojedinačno prvenstvo Srbije za seniorke i veteranke, kao i 2. kolo lige za žene na kojem je uspešan nastup imala takmičarka Kluba dizača tegova "Spartak".
Brigita Lukač zauzela prvo mesto na Prvenstvu Srbije u dizanju tegova

Takmičarka Spartaka Brigita Lukač je nastupala u kategoriji do 58kg i sa podignutih 60kg u trzaju i 73kg u izbačaju i sa biatlonom od 133kg osvojila je prvo mesto. Bilo je to neizvesno takmičenje i odlična borba za prvo mesto između Brigite Lukač i Jovane Stajić (KDT Banjica, Beograd).

U konačnom plasmanu iza Brigite našle su se Jovana Stajić (55kg, 70kg / biatlon: 125kg i kao trećeplasirana Anja Kovač iz KDT "8. mart" (43kg, 50kg / biatlon: 93kg).

Naredno međunarodno takmičenje na kojem će KDT Spartak imati predstavnika je Svetsko prvenstvo za juniore koje se održava o Poljskoj grad od 6 do 13. juna, a na kojem će pod stručnim nadzorom nacionanog trenera i trenera KDT "Spartak" Stipanom Vertom nastupiti Tamaš Kajdoči.

Juniorski reprezentativac iz redova Spartaka nastupiće u petak (13. jun), a prenos iz arene u Vroclovu možete pratiti preko sajta međunarodne federacije u dizanju tegova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2869
Povezane teme

kdt spartak

klub dizača tegova spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.