Komentara: 0
Pregleda: 3605

Bratićev ostanak "pojačanje" Spartaka

27.06.2012. u 01:51h
Izvor: Sportske.net
Najiskusniji fudbaler Spartaka nastaviće karijeru u subotičkom superligašu pošto je odlučio da potpiše novi ugovor.
Bratićev ostanak "pojačanje" Spartaka

Spartak se nalazi na sjajnom putu da zadrži sve igrače koji su bili deo tima u prethodnoj sezoni.

Time bi Zoran Milinković imao na raspolaganju igrače koje je dobro uklopio u celinu tokom prethodnog šampionata pa bi dodatni rad značio samo napredak i dodatno ugravanje ekipe za predstojeće izazove.

Najviše nedoumica bilo je oko ostanka Vidaka Bratića koji je zvanično potvrdio da će nastaviti saradnju sa Subotičanima. Ostanak iskusnog defanzivca u timu jednak je dovođenju najkvalitetnijeg mogućeg pojačanja.

"Možda najveće pojačanje je ostanak Vidaka Bratića. Komandant odbrane će potpisati novi ugovor, ima mnogo motiva da opet predvodi ove mladiće. Tako smo rešili sve probleme u odbrani.Odlazaka iz kluba nije bilo, a još nismo definisali pregovore sa nekim afirmisanim i manje afirmisanim igračima. Mnogo više će se znati od ponedeljka" rekao je sportski direktor Subotičana Miodrag Morača.

Fudbaleri Spartaka okupiće se 2. jula na početku priprema a nakon 12 dana rada u Subotici očekuje ih selidba na Zlatibor.

Tamo će četa Zorana Milinkovića odigrati pet kontrolnih mečeva a generalna proba zakazana je za 4. avgust sa ekipom Proletera iz Novog Sada.

Izvor: Sportske.net
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3605
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Zoran Milinković

vidak bratić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.