Komentara: 0
Pregleda: 3471

Božićna izložba u Bajmoku

13.12.2012. u 16:59h
Izvor: RTV Yueco
U organizaciji Bunjevačkog kulturnog centra Bajmok, sinoć je otvorena deveta Božićna izložba. Izložbu možete pogledati u prostorijama BKC-a do nedelje.
Božićna izložba u Bajmoku

Povodom otvaranja jučerašnje Božićne izložbe, pripremljen je bogat kulturno-umetnički program vezan za Materice, Badnji dan i Božić. Deca koja uče bunjevački govor sa elementima nacionalne kulture u Bajmoku, učestvovala su u izradi izložbe.

Na izložbi se sa oko 480 eksponata predstavilo 30-ak izlagača. Izloženi su predmeti sa motivima Božića poput ikebana, jelki, božićnjaka, predmeta od slame. Posetioci imaju priliku videti i postavljen sto za Badnje veče onako kako je to nekad bilo.

BKC Bajmok je ove godine po deveti put organizovao Božićnu izložbu. Svoj deci koja su učestvovala u kulturno-umetničkom programu su podeljeni pokloni. Izložba je postavljena do nedelje.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3471
Povezane teme

Bajmok

božićna izložba

bunjevački kulturni centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.