Komentara: 0
Pregleda: 1495

Bogat vikend mlađih rvača Spartaka

09.11.2015. u 11:57h
U nedelju je pored 8. kola Prve lige Srbije održano i takmičenje 3. lige kadeta, seniora i juniora, kao i međunarodni Kup za mlađe i starije pionire, kao i kadete.
Bogat vikend mlađih rvača Spartaka

Na turniru u 3. lige za kadete, juniore i seniore održanom u Zrenjaninu u kategoriji 85kg Kristofer Kovač je osvojio 1. mesto, u kategoriji 130kg Janko Ivetić je osvojio 2. mesto, Slobodan Šaulić je bio treći u kategoriji 66kg, dok je Filip Lacko u istoj težinskoj kategoriji bio treći. Četvrti Spartakov rvač (Andrej Dvornić) nije se takmičio jer nije odgovarao propozicijama takmičenja.

Istog dana Spartakovi rvači su se oprobali i na Međunarodnom Kupu za mlađe i starije pionire, kao i kadete. Na takmičenju je učestvovalo 123 takmičara iz tri države.

Na ovom turniru Spartak je osvojio jedno prvo, dva druga, četiri treća i dva peta mesta. U kategoriji 95kg Kristijan Tači je bio najbolje plasirnai takmičar, drugo mesto u kategoriji 53kg osvojio je Kristijan Seld Tamaši, isti plasman je imao Tomislav Remeš u kategoriji 49kg. Treća mesta su osvojili Antun Prčić (53kg), Sabolč Feher (49kg), David Beković (37kg) i Mihajlo Maksimović (50kg), dok su kao peti završili Dragan Mirković (58kg) i Aleksa Kujundžić (34kg).
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1495

Povezana vest

Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.