Komentara: 2
Pregleda: 3938

"Bitka za bebe" u Subotici

07.10.2012. u 21:10h
Izvor: Subotica.com
Juče je u centru grada organizovana humanitarna akcija „Bitka za bebe“.
"Bitka za bebe" u Subotici

Parfimerija "Signal Plus" u saradnji sa firmom P&G organizovala je u centru grada humanitarnu akciju za pomoć deci. Kupovinom nekog od proizvoda iz asortimana ove firme, Subotičani su imali priliku da pomognu Dečijem odeljenju Opšte bolnice.

U zavisnosti od prikupljenih sredstava Opšta bolnica dobiće neki od neophodnih aparata, koji će olakšati i mamama i bebama boravak u bolnici.

Kako navode organizatori, akcija je sprovedena u saradnji sa Fondacijom B92, pa će sva prikupljena sredstva ići u tu fondaciju koja ima spisak stvari neophodnih za bolje funkcionisanje subotičkog porodilišta.

Velikim interesovanjem Subotičani su još jednom dokazali svoju humanost i želju da pomognu bebama u Godini beba. Fotografije možete videti u nastavku.

Izvor: Subotica.com
Bitka za bebe u Subotici Bitka za bebe u Subotici Bitka za bebe u Subotici Bitka za bebe u Subotici Bitka za bebe u Subotici Bitka za bebe u Subotici Bitka za bebe u Subotici Bitka za bebe u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3938
Povezane teme

bitka za bebe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.