Komentara: 3
Pregleda: 7126

Bitka za bebe humanitarnom aukcijom dečijih radova

17.11.2011. u 15:35h
Bitka za bebe humanitarnom aukcijom dečijih radova

Večeras, sa početkom u 19:00 časova u MG klubu, održana je humanitarna aukcija dečijih radova, sa ciljem prikupljanja priloga namenjenih kupovini inkubatora za bebe subotičkoj bolnici. Fotografije možete videti na ovom linku.

S obzirom da Fond B92, koji je i glavni organizator ove akcije, u svojoj akciji prvobitno nije namenio inkubator za subotičku bolnicu, nevladina organizacija Know How u saradnji sa Rotary klubom Palić i Subotica, Ženskim fudbalskim klubom Spartak, humanim zvedama (Đula Mešter, Gabor Sagmajster, Zoran Kuntić, Zoran Njeguš, Tomislav Sivić, Dragan Kovač, Dario Petrekanić, Nebojša Vojvodić i dr.) i JCI organizacijom, odlučila je da pomogne i subotičkoj bolnici.

Otvoren je namenski žiro račun (160-18892-48) na koji organizacije, preduzeća i pojedinci iz Subotice uplaćuju sredstva iz kojih će se, u skladu sa akcijom Fonda B92, obezbediti inkubator isključivo za Suboticu.

Nevladina organizacija “Know How” se priključila akciji "Bitka za bebe" i tim povodom organizovala aukciju dečijih likovnih radova. U akciju se uključilo šest subotičkih škola.  

Ovo je bitka u kojoj se bore najmanji i najmlađi borci koje je svet ikada video.  Ovo je bitka za život. Ovo je bitka za bebe!

Povezane vesti:
3 inkubatora za subotičku bolnicu u sklopu akcije "Bitka za bebe"

Bitka za bebe - Subotica

Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7126
Povezane teme

subotička bolnica

Humanitarna akcija

bitka za bebe

inkubatori za bebe

humanitarna aukcija

donacije za subotičku bolnicu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.