Komentara: 1
Pregleda: 2555

Biciklistički klub "Spartak" učestvovao u trci "Velika nagrada Čubure"

05.06.2013. u 10:07h
Izvor: Sportski savez Subotice
Biciklistički klub "Spartak" proteklog vikenda učestvovao je na 14. velikoj nagradi Čubure koja se održavala u Beogradu,a koja se bodovala za ligu Srbije.
Biciklistički klub "Spartak" učestvovao u trci "Velika nagrada Čubure"

Seniori i juniori su zajedno startovali na stazi koja je bila dugačka 112 km i prelazila je svojim delom preko Kosmaja. Gabor Kasa je u sklopu priprema za Mediteranske igre trku vozio u konkurenciji seniora gde je zauzeo 13. poziciju.

Juniori su vozili istu stazu na kojoj je Milan Dragojević zauzeo drugo mesto iza hrvatskog takmičara, ali prvo mesto za ligu Srbije. Boris Kopunović je na kraju trke zauzeo šesnaestu poziciju. Uroš Štangl i Stefan Dobrić su bili prisljeni da odustanu zbog tehničkog kvara, odnosno zbog defekata na biciklu.

Kadeti su vozili 47 km. Dario Nimčević zauzeo je treću poziciju, dok je Dimitrije Đolai Žarkovic bio sedmi. Radivoj Uvalić zbog pada i lakše ozlede morao odustati. Sve u Biciklističkom klubu "Spartak" raduje pPovratak Daria Nimčevića koji je posle šest nedelja gipsa na nozi i povrede koju je zaradio pre takmičarske sezone, ovu trku završiona na trećoj poziciji. Nimčeviću je ovo bila prva trka ove sezone.

Mladji kadeti su vozili istu stazu od 47km. na kojoj je Klučar David zauzeo dvanaestu poziciju zbog defekta koji je dobio petsto metara do samog cilja.

Izvor: Sportski savez Subotice
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2555
Povezane teme

biciklizam

biciklistički klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.