Komentara: 2
Pregleda: 3975

Biciklista Spartaka, Dimitrije Žarković drugi na trci u Turskoj

27.04.2013. u 09:04h
Izvor: Sportski savez Subotice
Biciklista Spartaka, Dimitrije Žarković drugi na trci u Turskoj

Žarković Đolai Dimitrije, član kadetske reprezentacije Srbije, osvojio je dva druga mesta u mestu Konya (Turska). Dimitrije je u Turskoj nastupao u dresu reprezentacije Srbije. Vozio je dve odvojene trke i oba puta zauzeo drugo mesto, čime je ujedno i najbolji srpski reprezentativac. Dimitrije 3. maja putuje u Česku na jednu od najjačih kadetskih trka na svetu, gde učestvuju sve reprezentacije iz najboljih biciklističkih zemalja sveta.

I ostali takmičari biciklističkog kluba Spartak su učestvovali na Pečuj kupu koji je održan u Mađarskoj proteklog vikenda. Milan Dragojević je u juniorskoj konkurencuji u vožnji na hronometar na 20 km. osvojio prvo mesto. Poslepodne na brdskoj etapi na 60 km. je zauzeo drugo mesto. Boris Kopunović je u juniorskoj konkurenciji u vožnji na hronometar na 20 km zauzeo drugo mesto, dok je u brdskoj bio šesti. Uroš Štangl je u istoj kategoriji na hronometar na 20 km. zauzeo šesto mesto, dok je Stefan Dobrić zauzeo osmo mesto.

Miloš Vojnić je u konkurenciji amatera na hronometar zauzeo deseto mesto, dok je na brdskom delu bio peti. Raduje vest da je Nimčevic Dario kadet Spartaka počeo trenirati posle šest nedelja. On je bio povredjen i imao gips na nozi. Dario je kapiten kadetske reprezentacije Srbije i prvi kandidat za EYOF.

Izvor: Sportski savez Subotice
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3975
Povezane teme

biciklizam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.