Komentara: 1
Pregleda: 2086

Bezbedniji saobraćaj u Subotici

04.03.2009. u 17:23h
Izvor: RTV Yueco
<p>Na poslednjoj sednici saveta za bezbednost saobraćaja u Subotici akcenat je stavljen na bezbednost na&scaron;ih najmlađih i najstarijih sugrađana. Doneta su konkretna re&scaron;enja koja će pobolj&scaron;ati regulisanje saobraćaja. Savet za bezbednost se održava svakog meseca i donese se u proseku petnaest novih odluka.</p>
Bezbedniji saobraćaj u Subotici

Subotičani nemaju većih zamerki po pitanju saobraćaja u gradu, ali ipak postoje problemi za koje smatraju da bi trebali što pre da se reše. Obzirom da se sve radi u interesu građana i ovi problemi će doći na red na nekom od sledećih saveta.

U savetu kažu da su stanari ulice Braće Radić su imali pritužbe na veliku frekvenciju teških teretnih vozila. Problem je što su oni izuzetno bučni, a i zbog njihove velike težine se uništava infrastruktura nedavno renovirane ulice. Doneta je odluka da se zabrani upotreba ove ulice za vozila teža od sedam tona.

Deo ulice Jo Lajoš je preimenovan u jednosmernu i brzina je ograničena na 40 kilometara na čas. Ispred svih škola, vrtića i gerontoloških centara postaviće se ležeći policajci. Još jedan problem na čijem rešenju je angažovana i policija je krađa i lomljenje saobraćajnih znakova, koji će u mesnim zajednicama Đurđin I Novi Žednik biti zamenjeni, a oni koji nedostaju će biti nadomešteni.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2086
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.