Komentara: 6
Pregleda: 1895

Besplatno savetovanje penzionerima

30.10.2015. u 10:18h
Izvor: Subotica.com
Besplatno savetovanje penzionerima

Dani razgovora na kojima će savetodavci iz mađarskog Nacionalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje i Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma u oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između dve zemlje biće održani u Subotici, 3. novembra.

Kako se navodi u saopštenju PIO fonda, dani razgovora biće održani u prostorijama Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (Pokrajinski fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, Filijala Subotica) od 9 do 17 časova.

Iz fonda su pozvali sve zainteresovane da obavezno prijave svoje učešće i zakažu termin dolaska na brojeve telefona 024/645-317 i 021/4877-563, svakog radnog dana od 8 do 15,30 časova.

Prilikom dolaska korisnici bi trebalo da ponesu svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem, kao i ličnu kartu ili pasoš, stoji na kraju saopštenja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 1895

Povezana vest

Povezane teme

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje

penzioneri

penziono osiguranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.