• Pregleda: 1496

Besplatno savetovanje penzionerima

Besplatno savetovanje penzionerima

Dani razgovora na kojima će savetodavci iz mađarskog Nacionalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje i Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma u oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između dve zemlje biće održani u Subotici, 3. novembra.

Kako se navodi u saopštenju PIO fonda, dani razgovora biće održani u prostorijama Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (Pokrajinski fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, Filijala Subotica) od 9 do 17 časova.

Iz fonda su pozvali sve zainteresovane da obavezno prijave svoje učešće i zakažu termin dolaska na brojeve telefona 024/645-317 i 021/4877-563, svakog radnog dana od 8 do 15,30 časova.

Prilikom dolaska korisnici bi trebalo da ponesu svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem, kao i ličnu kartu ili pasoš, stoji na kraju saopštenja.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
penzioner Odgovori
Savetujte nas kako da nam vrate ovi iz SNS-a oteti deo penzija koje smo pošteno zaradili uplaćujući doprinose za penzijsko i invalidsko osiguranje u mom slučaju 42 godine neprekidnog radnog staža, sa 2 dana bolovanja za tih 42 godine.
Dali da tižimo državu Strazburu?
Varga Etel Odgovori
Odradio 40g. i ima 60g.starosti.Trebao je biti na sizu 2g.Posle 18 meseci ukinuli su sa obrazloženjem da je stekao starosnu penziju. Kada se čekalo rečenje za penziju onda je sve krenulo naopako.Vozali nas na sve strane.3g. mu nisu uplatili samodoprinos. Onaj ko bi trebao da nađe u arhivi neki trag NARAVNO NE NAĐE NIŠTA!!! STEČAJNI UPRAVNIK VEĆ 3 NEDELJE VUČE ZA NOS UMESTO DA ODNESE M_4 OBRAZAC I DA UPLATI TU JEDNU GODINU ON ŠALJE E_ mail DA JE GOSPODIN KORAS RADIO U PANONGRADU, ALI NE NAĐE TRAG .Šta da nislim!!PO RADNIČKOJ KNJIŽICI IMA PRAVO ZA PENZIJU,A U STVARI NEMA, JER NIKO NEĆE DA MU POMOGNE DA SE ISTRAŽI I epilog svega je da od jula meseca TREBA PLAĆATI REŽIJU, MOŽDA I NEŠTO POJESTI DA NE CRKNE OD GLADI,A NOVACA NIODKUDA!!!! PITAM JA VAS KADA ČOVEK POŠTENO ODRADI SVOJ RADNI VEK I DOĐE U GODINE DA BI SE SAMO PREHRANIO OD PENZIJE I NA PRVOM MESTU PLATIO REŽIJU!!!!ON JE PREVAREN IZIGRAN I NIKOGA NE BRIGA.OD POŠTENOG RADNIKA NAPRAVE SOCIJALAN SLUČAJ, DEGRADIRAJU GA!!! PA MOLIM ODGOVOR!!!!!!
uvek u pravu Odgovori
Kad neko bude ubijen pocece se raditi kako treba. To kazem zato sto su sve druge opcije probane i pokusane ali ne vredi.
N Odgovori
Neko mi onomad ispricao onaj vic.Mozda ste ga i culi ali je dobar.
"Izasao zakon da penzioneri mogu da prelaze na crveno.Ali ako ne bude dovoljno efikasan donece se novi koji odredjuje da moraju prelaziti na crveno."
ALI JA NECU nijedan.Prelazicu ulicu gde ja hocu i kada hocu.
uvek u pravu Odgovori
Ova dva penzionera što sede pitaju ovu dvojicu što stoje: "Da li ste doneli hleb za vrapce i golubove?" a oni odgovaraju: "Ne, nismo, mi ih jedemo bez hleba".
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.