Komentara: 0
Pregleda: 2600

Besplatno predavanje na temu "Knjigovodstvo"

17.12.2018. u 13:53h
Izvor: Subotica.com
U cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva, Poslovni inkubator Subotica nastavlja da organizuje besplatna predavanja za sva zainteresovana lica.
Besplatno predavanje na temu "Knjigovodstvo"

Predavanje na temu "Knjigovodstvo" održaće se u četvrtak, 20. decembra, u konferencijskoj sali Poslovnog inkubatora, s početkom u 10 časova. Kroz područje računovodstva, prisutne će voditi Marina i Jelena Šunjka, vlasnice Agencije za vođenje poslovnih knjiga i poresko savetovanje, koje će govoriti o e-dokumentima, kao i rešenjima isplata naknada troškova fizičkim licima, koja nemaju karakter zarade.

Vremensko trajanje predavanja je dva i po sata, a prisustvo je potpuno besplatno. Kako je broj mesta ograničen, iz Poslovnog inkubatora mole sve zainteresovane da se prijave do srede, 19. decembra, do 14 časova na telefon 024/544-044 i rezervišu svoje mesto na vreme. Sve prisutne i ovoga puta očekuje poklon iznenađenja.

Ovo će biti poslednje u nizu predavanja, koja Poslovni inkubator Subotica organizuje u cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2600
Povezane teme

mala i srednja preduzeća

poslovni inkubator subotica

besplatno predavanje

preduzetnici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.