Komentara: 12
Pregleda: 7211

Besplatni zagrljaji u centru Subotice

14.03.2012. u 16:31h
Izvor: RTV Yueco
Besplatni zagrljaji u centru Subotice

Fondacija “Danilo Kiš” organizovala na Trgu akciju “Free hug days”, odnosno Dan besplatnih zagrljaja. Ovakva akcija već je organizovana u drugim gradovima Srbije, ali ne i u Subotici. Cilj je širenje pozitivne energije među sugrađanima, što je definitivno urodilo plodom, s obzirom na izraze lica zagrljenih Subotičana.

Desetak volontera fondacije “Danilo Kiš” učestvovalo je u ovoj akciji, tako što su noseći šarene papire sa natpisom ove akcije, grlili Subotičane koji su se u tom trenuku nalazili u centru grada. Prema rečima volontera, za kratko vreme zagrljeno je oko 100 Subotičana, kojima je bar na kratko prenesena pozitivna energija.

Po izrazu lica zagrljenih Subotičana reklo bi se da im se ova akcija svidela, što je zapravo jedna od retkih akcija u gradu od koje prolaznici ne okreću glavu uz izgovor “žurim”.

Subotica zagrljaji

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 12
Pregleda: 7211
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

besplatni zagrljaji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.