Komentara: 3
Pregleda: 6215

Besplatni seminar o primeni poreskih i računovodstvenih propisa

20.11.2014. u 21:13h
Izvor: Subotica.com
Poreska kancelarija Tatić organizovaće u ponedeljak 24. novembra, u subotičkom hotelu "Patria", promotivni seminar o aktuelnim temama i primeni propisa iz oblasti poreza i računovodstva. Osim predavanja i panel diskusije, seminar će biti prilika za učesnike da se upoznaju sa novim stručnim časopisom "Porezi i računovodstvo".
Besplatni seminar o primeni poreskih i računovodstvenih propisa

Seminar je namenjen računovođama, finansijskim stručnjacima i konsultantima, revizorima, osobama zaduženim za finansijske obračune i izveštavanje i drugim predstavnicima poslovne javnosti.

Povod za organizaciju seminara je izlazak pilot broja časopisa POREZI I RAČUNOVODSTVO. Prisutni će moći da se upoznaju sa časopisom čiji će prvi redovan broj izaći u januaru 2015. godine, kao i sa pratećim servisima koji su uključeni u pretplatu.

Program seminara uključuje predavanja na aktuelne teme i novosti u primeni poreske i računovodstvene regulative. Predavači na seminaru su Igor Tatić (urednik časopisa i osnivač PKT) i Đorđe Saveljić (savetnik u PKT) i mr Momo Kijanović, a kao gost-predavač, na seminaru u Subotici, prisustvovaće v.d. direktor Poreske uprave Marko Marinković.

Besplatni seminar o primeni poreskih i računovodstvenih propisa

Seminar u Subotici biće održan u ponedeljak 24. novembra 2014. godine, u hotelu "Patria", u periodu od 10 do 15 časova. Detaljan program predavanja može se pogledati na ovom linku.

Prisustvo seminaru je besplatno za sve učesnike. Nije potrebna bilo kakva prijava ili prethodna najava.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 6215
Povezane teme

plaćanje poreza

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.