Komentara: 1
Pregleda: 10772

Besplatni pregledi grudi i mladeža do 20. oktobra

11.10.2017. u 12:23h
Izvor: Subotica.com
Bolnica "Sveti Stefan" se po treći put zaredom priključuje oktobarskoj borbi protiv raka dojke, organizovanjem besplatnih preventivnih pregleda grudi. Osim toga, vršiće se i besplatni dermoskopski pregledi mladeža.
Besplatni pregledi grudi i mladeža do 20. oktobra

Pacijenti dobijaju besplatan pregled mladeža celog tela, besplatnu dermoskopiju svih mladeža, palpatorni pregled grudi, a po potrebi se upućuju na dalju dijagnostiku, kako u našem gradu, tako i u više centre direktnom komunikacijom sa eminentnim stručnjacima iz ove oblasti. Preventivni pregledi su najbolje što se može učiniti u borbi za zdravlje.

Akcija traje do 20. oktobra, a preglede je potrebno zakazati pozivom na broj 024/53-55-53, radnim danima između 9 i 17 časova. Bolnica "Sveti Stefan" se nalazi u Subotici, na adresi Korzo 10/b.

- U prošlogodišnjoj akciji obavljeno je ukupno 873 pregleda i većem broju pacijenata skrenuta je pažnja na neophodan dalji skrining. Pacijenti kod kojih je dijagnostikovana postojeća bolest, operativno su lečeni, dalje praćeni, a po potrebi i upućivani u viši centar - rekla je dr Biljana Ivošević Stegić, napominjući važnost i značaj ovakvih akcija za naše sugrađane.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 10772
Povezane teme

rak dojke

besplatan pregled

kontrola zdravlja

specijalna bolnica sveti stefan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.