Komentara: 2
Pregleda: 9200

Besplatni fitnes treninzi za žene

04.03.2020. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Cilj akcije je promovisanje zdravih stilova života, sa akcentom na učešće ženske populacije u vežbanju i rekreaciji. Vežbe će se održavati jednom nedeljno, a prvi trening je 14. marta.
Besplatni fitnes treninzi za žene

Sportski savez Srbije, u saradnji sa lokalnim sportskim savezima, pokrenuo je akciju "Budi zdrava, vežbaj sa nama", namenjenu ženama koje će kroz ove grupne susrete imati mogućnost da se besplatno bave sportskom aktivnošću, fitnes treningom.

U akciji učestvuje 14 gradova i opština, cilj je da se obezbedi stalna aktivnost u cilju angažovanja što većeg broja žena da se bave fizičkim aktivnostima, vežbanjem i sportom. Promoterka akcije na nacionalnom nivou je strelac Ivana Maksimović.

Besplatni fitnes treninzi za žene

Kako je najavljeno besplatni treninzi, koje će u Subotici voditi fitnes treneri Jelena Albijanić i Stevica Grmuša, održavaće se jednom nedeljno (subotom) u sportskoj sali Tehničke škole "Ivan Sarić". Prvi trening u našem gradu održaće se 14. marta, s početkom u 10,45 časova.

Prijave za učešće možete obaviti putem telefona 024/553-306, ili lično u prostorijama Sportskog saveza Subotice (Park Ferenca Rajhla 12)  svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 9200

Povezana vest

Povezane teme

rekreacija

sportski savez subotice

sportski savez srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.