Komentara: 1
Pregleda: 2816

Otkazan prvi trening besplatnog fitnesa za žene

12.03.2020. u 12:09h > 14:06
Izvor: Subotica.com
Zbog novonastale situacije sa korona virusom i mere zabrane masovnih okupljanja u zatvorenim prostorima, prvi besplatni trening fitnesa za sugrađanke, otkazuje se.
Otkazan prvi trening besplatnog fitnesa za žene

Akcija koju organizuje Sportski savez Srbije u saradnji sa lokalnim sportskim savezima ima za cilj promovisanje zdravih stilova života, sa akcentom na učešće ženske populacije u vežbanju i rekreaciji.

Prvi trening je bio planiran za subotu, 14. mart, međutim zbog aktuelne epdemiološke situacije i restriktivnih mera odlučeno je da se akcija na celoj teritoriji Srbije odloži na neodređeno.

Mogućnost prijave na besplatnu rekreaciju do sada je iskoristilo preko 80 sugrađanki. Prijave su i dalje u toku, a organizator je ograničio broj prijava na 100. Za više informacija i prijavljivanje pozovite 024/553-306, ili dođite lično u prostorije Sportskog saveza Subotice (Park Ferenca Rajhla 12)  svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

Održavanje prvog treninga biće saopšten naknadno, kada se stvore uslovi za bezbedno okupljanje, a svi zainteresovani će biti o tome blagovremeno obavešteni direktnim kontaktom i putem sredstava javnog informisanja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2816

Povezana vest

Povezane teme

rekreacija

sportski savez subotice

sportski savez srbije

fitnes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.