Komentara: 9
Pregleda: 6370

Besplatni autobusi za podršku našim rvačima na EP u Novom Sadu

03.05.2017. u 18:34h
Izvor: RTV Yueco
Borbama u slobodnom stilu i rvanju za žene u novosadskom SPENS-u juče je počelo Evropsko prvenstvo u rvanju koje će trajati sve do nedelje. RK "Spartak" obezbedio je za vikend besplatan prevoz za zainteresovane Subotičane.
Besplatni autobusi za podršku našim rvačima na EP u Novom Sadu

Sjajnu uvertiru pred nastup naših najboljih reprezentativaca napravili su takmičari u neolimpijskim rvačkim disciplinama koji su osvojili deset medalja, a najviše se očekuje za vikend, kada će nastupiti osam domaćih predstavnika u grčko-rimskom stilu, gde Srbija ima trojicu rvača rangiranih u prvih deset na svetskoj rang listi.

Ovo prestižno takmičenje specijalno je bilo najavljeno 1. maja, na Paliću, gde je Rvački savez Srbije imao svoj štand, čiji domaćin je bio najbolji srpski rvač Davor Štefanek, koji je za tu specijalnu priliku sa priprema iz Novog Sada i došao u svoj rodni grad.

Na ovogodišnjem šampionatu Starog kontinenta, u Novom Sadu, boje seniorske rvačke reprezentacije Srbije braniće i trojica "klasičara" iz subotičkog Spartaka: olimpijski šampion iz Rija Davor Štefanek u kategoriji do 66 kilograma, Aleksandar Maksimović do 71 i Dejan Franjković do 85 kilograma. Tim povodom Rvački klub Spartak za ljubitelje ovog najtrofejnijeg borilačkog sporta u subotu i nedelju organizuje po dva besplatna autobusa.

Polasci za Novi Sad predviđeni su u sedam časova ujutru, ispred Hale sportova, a povratak u Suboticu biće po završetku takmičarskog dana.

Klub snosi troškove prevoza, a ulaz je takođe besplatan. Rezervacije su obavezne i mogu se obezbediti putem telefona: 060/553-84-24 (Damir Štefanek). Oba dana vikenda nadmetanja počinju u 10 časova, dok je start finalnih borbi predviđen za 19 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 6370
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.