• Pregleda: 2457

Besplatna rehabilitacija za penzionere

Besplatna rehabilitacija za penzionere

Sindikat penzionera Srbije "Nezavisnost" učestvuje u organizovanom upućivanju korisnika penzija iz Fonda PIO na besplatnu rehabilitaciju u 2018. godini, u rehabilitacione centre i banje kojima raspolaže Fond PIO.

Kako biste ostvarili pravno na besplatnu rehabilitaciju, od dokumenata su vam potrebni poslednji ček penzije, postojeći specijalistički medicinski nalazi i lična karta. Uslovi su da vam je visina penzije ispod 24.980 dinara i da u prethodnih pet godina niste koristili rehabilitaciju o trošku fonda PIO.

Za sve informacije i prijavu, zainteresovani penzioneri se mogu javiti u sobu 19/a na II spratu Otvorenog Univerziteta, svakog radnog dana u periodu od 11 do 14 časova, sve do 13. aprila.

Više informacija putem telefona 061/6006551.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
Izgleda... Odgovori
... da se apokaliptična mašinerija zvana Srbija najviše stara o penzionerima. Razumljivo, ipak su oni najveća glasačka mašinerija, najpogodniji za obmanjivanje oduvek bili, uz to im je lako izvlačiti penzije iz džepova. Njih, kao i većinu građana, treba rehabilitovati od indoktrinacije koju su prošli. Hajde sad da te čujem "doktore iz Liverpula". Ovo je još jedan primer hranjenje građana zapadnim standardima na kašiku. Na Zapadu je svaki dan banja za penzionere, jer dobiju ono što su i stekli svojim radom, a ne čekuje se da od svoje penzije izdržavaju svoje potomke.
Uzgred... Odgovori
Na Zapadu se ne dobijaju neki kuponi za kojekakve trećerazredne banje, al se zato dobije pristojna penzija i smeštaj u geronološkom po izboru. Svaki penzioner uz prvu penziju dobije i kufer u kojem se nalazi: kosmodisk, kutija za keks u kojoj se nalazi pribor za šivenje, deset marama, telefon sa dugmadima veličine 2 x 2 cm (kako slabovidi ne bi morali nabadati brojeve), ikonu device Marije, ram za slike, štap na izvlačenje za hodanje, rečnik moderng slenga za sporazumevanje sa unucima, 10 identičnih džempera za letnju upotrebu i oklagija. Sve uz ručno pisano pismo gradonačelnika. Bajka? Laž? Ne. Svet. Civilizacija.
istina
Na zapadu penzioneri pred odlazak u penziju prodaju nekretninu i sele se u podstanare ili u drugu drzavu gde je porez na penziju manji jer iz penzije ne mogu da zive!Na zapadu u starackom domu nema sveze salate,nema supe i 200 korisnika je gotovo na istoj terapiji-a lekar dodje (koji je i sam penzioner) jednom u posetu u godini dana!
Progesivan Odgovori
Ovome mogu da pozavide i starci iz evropske unije! Kad je briga o penzionerima zahvaljujuci precedniku Vucicu i nasem Ivanisevicu tu smo lideri u svetu. Svake godine dobijaju pakete brasna i ostalih namernica, dobili su povisicu penzija i ceka ih jos mnogo toga uveren sam. Ko u staroj Jugi ovim se ne mogu pohvaliti zuti pa ce njihovi botovi odma da napadnu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.