Komentara: 0
Pregleda: 3105

Besplatna provera sluha: Akcija „Čuti i razumeti“

17.09.2012. u 23:49h
Izvor: SuMedija
Povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba, koja se obeležava u poslednjoj nedelji septembra, kompanija „Audiovox“ iz Beograda organizuje akciju „Čuti i razumeti“.
Besplatna provera sluha: Akcija „Čuti i razumeti“

U okviru akcije „Audiovox“ će Subotičanima obezbediti nedelju dana besplatne provere sluha za odrasle, a decu sa oštećenim sluhom iz cele Srbije okupiće u ZOO vrtu u Beogradu i pokriti im sve troškove dolaska, posete i povratka. U akciju će biti uključeno 13 gradova Srbije.

- Osobe oštećenog sluha, koje ne nose slušne aparate, sklone su povlačenju, izolaciji, depresiji i anksioznosti. Njihov kvalitet života opada zbog poremećene, odnosno onemogućene komunikacije sa okolinom. Zbog toga i jeste glavna poruka akcije “Čuti i razumeti” da osobe sa oštećenim sluhom treba da žive normalnim životom. Mi kao društvo najviše im možemo pomoći upravo tako – da ih tretiramo kao sav normalan svet – kaže Jela Mrmak, direktorka kompanije “Audiovox”.

Pravo na besplatnu proveru sluha imaju Subotičani i Subotičanke koje sumnjaju na ozbiljnije oštećenje sluha. Iz "Audiovox"-a poručuju mladima koji slušaju preglasnu muziku sa slušalicama u ušima da budu svesni da postepeno i neprimetno uništavaju sluh i da su u riziku da ga bespovratno i oštete.

Prijavljivanje i zakazivanje besplatne provere sluha i posete dece ZOO vrtu počelo je 10. septembra i traje do popune mesta, a Audiovox će proveru sluha vršiti u Svetskoj nedelji gluvih i nagluvih osoba.

Prijave je moguće izvršiti telefonom u Subotici na telefon 55 33 21 ili lično na adresu Branislava Nušića 2A.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3105
Povezane teme

provera sluha

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.