• Pregleda: 4286

Besplatna kontrola zdravlja sutra u Malom Bajmoku

U velikoj sali MZ "Mali Bajmok" sutra od 9 do 12 časova biće organizovan besplatan pregled građana ove MZ. Kontrolisaće se, između ostalog, pritisak, nivo šećera i masnoće u krvi, a lekari će deliti savete o zdravim stilovima života.
Besplatna kontrola zdravlja sutra u Malom Bajmoku

U oblasti zdravstveno edukativnih programa Crveni krst Subotica - Gradska organizacija u partnerstvu sa Zavodom za javno zdravlje u Subotici, Domom Zdravlja Subotica - Služba za preventivni rad i Zdravstvenom ustanovom Apoteka, sutra (sreda) u vremenskom periodu od 9 do 12 časova u velikoj sali MZ "Mali Bajmok" realizovaće akciju „Selu u pohode “

U sklopu besplatne kontrole zdravlja svi zainteresovani moćiće da se podvrgnu sledećim kontrolama: merenje pritiska, merenje šećera u krvi, merenje masnoće u krvi (holesterol, trigliceridi), merenje telesne visine, težine i obima struka, kao i određivanje BMI – indeksa telesne mase i procenta masnog tkiva

Tokom sutrašnje akcije građani će moći da dobiju savete lekara i farmaceuta o zdravom načinu života, pravilnoj ishrani i generalno o drugim zdravstvenim sugestijama.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

12
luka Odgovori
Zuti vaskrsli kroz akcije cetnik.......ups pardon, naprednjaka. Cisto da se proveri koliko ce penzionera preziveti do izbora. Lukavo, nema sta.
Vesko Odgovori
Vec viđeno za u vreme vladanja zuti, ali to ne smeta i treba nastaviti, bz obzira na vladajucu
strukturu u gradu i na visim nivoima.
Mercedes Odgovori
Lepo i korisno, svaka cast.
Jos kad bi pre izbora, za vreme svoje vladavine, uradili da i privatna Apoteka, koja se nalazi u krugu MZ, ispuni svoje vise puta dato obecanje, da ce izdavati lekove i na recept, stvarno bi ucinili gradjanima veliku uslugu i zavredili nase glasove.
joca Odgovori
Xaxa ekrem antelj pravi čuda samo ovaj put sa SNS ! A SMEJALI se njemu kasxopsxeto novi mandat isto kao santo !I
odlicno Odgovori
Ovo bi moglo da preraste u svakodnevnu akciju. Formirati mobilnu ekipu koja bi krstarila gradom i pregledavala ljude - ne bi bilo te guzve, svadje, i nervoze po ambulantama.
lela Odgovori
Nema smisla da nam svaki put pred Izbore merite secer u krvi, kao ni krvni pritisak.Scenario vec vidjen, jeftini predizborni poeni, obzirom da sve ide u kapanju za Izbore za MZ.
attila Odgovori
joca, Santo bio i ostat će zauvek demokrata samo se sad malo prikrio iza leđa SNS a .....
Mira Odgovori
Mercedes:A Jeb...la te više apoteka!
niko Odgovori
prvo nam vlast digne secer pa nam posle mere.zdravstvo ste upropastili sad nas lece po mz
Mercedes Odgovori
@ Mira
Malo kulture, Mira, i tebi ce to dobro doci. kad ostaris i ne budes tamo radila.
Mira Odgovori
@Mercedes
A gde kada ne budem radila?Radi muž umesto mene. :)
Jellena Odgovori
Lepo...
Ova ambulanta služi samo za ukras.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.