Komentara: 12
Pregleda: 4705

Besplatna kontrola zdravlja sutra u Malom Bajmoku

16.06.2015. u 15:09h
Izvor: Subotica.com
U velikoj sali MZ "Mali Bajmok" sutra od 9 do 12 časova biće organizovan besplatan pregled građana ove MZ. Kontrolisaće se, između ostalog, pritisak, nivo šećera i masnoće u krvi, a lekari će deliti savete o zdravim stilovima života.
Besplatna kontrola zdravlja sutra u Malom Bajmoku

U oblasti zdravstveno edukativnih programa Crveni krst Subotica - Gradska organizacija u partnerstvu sa Zavodom za javno zdravlje u Subotici, Domom Zdravlja Subotica - Služba za preventivni rad i Zdravstvenom ustanovom Apoteka, sutra (sreda) u vremenskom periodu od 9 do 12 časova u velikoj sali MZ "Mali Bajmok" realizovaće akciju „Selu u pohode “

U sklopu besplatne kontrole zdravlja svi zainteresovani moćiće da se podvrgnu sledećim kontrolama: merenje pritiska, merenje šećera u krvi, merenje masnoće u krvi (holesterol, trigliceridi), merenje telesne visine, težine i obima struka, kao i određivanje BMI – indeksa telesne mase i procenta masnog tkiva

Tokom sutrašnje akcije građani će moći da dobiju savete lekara i farmaceuta o zdravom načinu života, pravilnoj ishrani i generalno o drugim zdravstvenim sugestijama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 4705
Povezane teme

mali bajmok

mz mali bajmok

kontrola zdravlja

selu u pohode

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.