Komentara: 0
Pregleda: 1297

Besplatna kontrola zdravlja sutra u Ljutovu

25.02.2019. u 15:00h
Izvor: Subotica.com
Zdravstvena akcija "Selu u pohode - proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!" održaće se sutra, 26. februara, u Osnovnoj školi "Matija Gubec" u Ljutovu. Tokom prepodnevnih časova, sugrađani će moći besplatno i bez zdravstvene knjižice da provere svoje zdravstveno stanje.
Besplatna kontrola zdravlja sutra u Ljutovu

U okviru zdravstvene akcije "Selu u pohode", svi zainteresovani sugrađani će sutra, od 8 do 11 časova, moći da izmere krvni pritisak, šećer, masnoće u krvi, telesnu visinu, težinu i da utvrde indeks telesne mase (BMI), dok će lekari deliti savete za očuvanje i unapređenje dobrog zdravlja.

Vršnjački edukator Crvenog krsta održaće edukaciju za decu predškolskog uzrasta u vrtiću "Pepeljuga" na temu borbe protiv trgovine ljudima, dok će zaposleni i volonteri Crvenog krsta určiti pakete hrane i higijene socijalno najugroženijim stanovnicima ove mesne zajednice.

Zavod za javno zdravlje, Crveni krst i Dom zdravlja već devetu godinu u nizu organizuju ovu akciju u cilju promocije zdravlja i zdravih stilova života u ruralnim sredinama Subotice i mobilizacije stanovnika ovih naselja na kontrolu zdravlja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1297
Povezane teme

zavod za javno zdravlje

ljutovo

dom zdravlja subotica

besplatan pregled

kontrola zdravlja

selu u pohode

crveni krst subotica

preventivni pregledi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.