Komentara: 0
Pregleda: 1294

Besplatna kontrola zdravlja sutra u Hajdukovu

21.08.2017. u 10:08h
Izvor: Subotica.com
Zavod za javno zdravlje Subotica, Crveni krst Subotica i Dom zdravlja Subotica nastavljaju i u 2017. godini sa akcijom „Selu u pohode – proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!“. U utorak akcija se održava u Hajdukovu.
Besplatna kontrola zdravlja sutra u Hajdukovu

Ove akcije se organizuju sedmu godinu za redom sa ciljem da promovišu zdravlje i zdrave stilove života u ruralnim sredinama Subotice i da mobilišu stanovnike ovih naselja na kontrolu zdravlja. U nastavku akcije kontrola zdravlja i savetovanje o načinim zdravog života održaće se u hajdukovu, u utorak od 8 do 11 časova u prostorijama mesne zajednice (ulica Borisa Kidriča 30).

Svi zainteresovani sugrađani će moći potpuno besplatno izmeriti krvni pritisak, šećer i masnoće u krvi, te izmeriti telesnu visinu, težinu i utvrditi BMI (indeks telesne mase). Lekari Doma zdravlja i Zavoda za javno zdravlje Subotica će deliti savete za očuvanje i unapređenje dobrog zdravlja.

Kako ističu iz Zavoda za javno zdravlje Subotica, da bi došlo do promene i unapređenja zdravlja stanovništva potrebno je da svako učestvuje i brine o svome zdravlju i zdravlju svojih najbližih.

- Promene su moguće, to možeš i ti! Proveri svoje faktore rizika i menjaj ponašanja u korist očuvanja i unapređenja zdravlja. - poručuju iz ZZJZ

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1294
Povezane teme

zavod za javno zdravlje

zdravlje

kontrola zdravlja

centar za unapređenje zdravlja

centar za promociju zdravlja

briga o zdravlju

promocija zdravlja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.